Obsah stránky

Pasporty hřbitova Jestřebí a Pavlovice

středa, 30. září 2020 | AKCE V OBCI
Pasporty hřbitova Jestřebí a Pavlovice

Obec Jestřebí se připojila k aplikaci určené k evidenci hrobových míst. Získala tak digitální pasport dvou hřbitovů s aktuálními mapovými podklady a programem ke správě hrobových míst.

Na webových stránkách www.ceskehrbitovy.cz, které tuto službu nabízí, si nyní nejen místní obyvatelé mohou vyhledat podrobné informace o jednotlivých hrobech. Naleznou se zde i další zajímavosti související se hřbitovem v Jestřebí i v Pavlovicích.

Jednotlivá hrobová místa jsou nasnímaná pomocí dronu a takto přenesena do mapy hřbitova. Aplikace je umístěna na webu obce Jestřebí v „hlavní nabídce“- postranní lišta webu. Naleznete zde, krom jiného, záložku „hřbitov Jestřebí“ a záložku „hřbitov Pavlovice“.

Odkaz na hřbitov Jestřebí: https://jestrebi.eu/hrbitov-jestrebi/#obsah a hřbitov Pavlovice https://jestrebi.eu/hrbitov-pavlovice/#obsah            

Na mapce jednotlivých hřbitovů je možné vyhledat konkrétní hrobová místa, k nimž je připojena fotografie hrobu a seznam zesnulých s datem jejich narození i úmrtí, což pomáhá i při vyhledávání předků.

Mezi další zveřejněné informace na internetovém portále patří také zprávy o tom, která hrobová místa jsou právě volná a k pronajmutí.

Hřbitov Jestřebí
popis
Hřbitov Jest
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.